Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Neste arrangement:

Bli medlem

Bli medlem

Som medlem i klubben vår vil du få følgende medlemsfordeler:
• Bladet Hestesport tilsendt 8 ganger pr år

• Tilgang på kurs og aktiviteter til medlemspris

• 10% rabatt på hesteutstyr på Felleskjøpet i Halsa

 

I klubben kan vi tilby to typer medlemskap; enkeltmedlem og familiemedlemskap. I familiemedlemskap regnes det inntil to voksne og barn i familien under 18 år.
Pris enkeltmedlem til og med 25 år kr 350,- pr år.
Pris enkeltmedlem over 25 år kr 400,- pr år
Pris familiemedlem kr 550,- pr år

Synes du dette høres interessant ut; Meld deg inn og ta del i en aktiv klubb som setter hest og hesteaktiviteter i høysetet for ALLE!

For å bli medlem må du gjøre følgende:

Alle idrettslag i Norge som er tilknyttet Norges Idrettslag er pålagt å ta i bruk noe som heter Klubbadmin for administrering og registrering av medlemmer. Helst så snart som mulig! I den forbindelse må ALLE medlemmer registrere seg på noe som heter Min Idrett. Når du har registrert deg på Min Idrett kan du enkelt selv organisere dine medlemskap i de forskjellige idrettslag. Så om du er medlem i flere klubber/lag, så skal du uansett bare registrere deg en gang på Min Idrett. Se les mer for framgangsmåte:

Min idrett er din personlige portal til idrettens løsninger på internett. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt melde deg på arrangementer og kurs, endre dine personopplysninger, finne informasjon knyttet til lisensinnbetaling, se dine kommende aktiviteter og andre funksjoner og tjenester som kan være aktuelle og interessante for deg. Alle personer som har en tilknytning til idretten på et eller annet nivå skal ha tilgang til Min idrett. Det er derfor viktig for alle, fra NIF til særforbund til klubb, at opplysningene som er registrert er så oppdatert og korrekt som mulig. Dette for at vi alle ønsker å gi best mulig service til medlemmet. Min idrett er derfor på mange måter hjertet i idrettens systemer.

For å registrere deg, se veiledning lenger ned. Hvis dere har familiemedlemskap i dag, så registrerer du enkelt alle familiemedlemmer på den samme profilen. Det vil si at du ikke trenger å opprette en profil for hvert familiemedlem.

Det er VELDIG viktig at du som medlem registrerer deg/dere på Min Idrett. Hvis ikke vil ikke ditt medlemskap i klubben bli registrert som gyldig. Hvis du synes det er vanskelig, eller du ikke ønsker å gjøre det selv, så skal vi selvsagt hjelpe deg. Send da en epost til trkl@hotmail.no med navn, fødsels og personnr og evt epost og telefonnr, så gjør vi det for deg. Eller ring 95124914 (Gro), 91381430(Solvår)

Her er brukerveiledning for å registrere seg:

Ny Bruker

Dersom du ikke har vært innlogget på Min idrett tidligere, må du først registrere en ny bruker.

(Dette gjelder også selv om klubben på forhånd har registrert deg i våre systemer. Bruker må allikevel opprettes i innloggingsportalen som er laget i samarbeid med Buypass)

  • Gå til nettsiden https://minidrett.nif.no/
  • Klikk på linken Ny bruker øverst til høyre på siden (til venstre for grønn Logg inn knapp)
  • Skriv inn personinformasjon

Registrer fødselsnummer og navn slik det er registrert i folkeregisteret, ellers vil registrering feile (unntak er utenlandske statsborgere som ikke er registrert i vårt folkeregister).

Registrer mobilnummer fra en telefon du har tilgjengelig, slik at du kan sjekke engangskoden som sendes på sms.

  • Klikk på Fortsett (grønn knapp).
  • Skriv inn ønsket brukernavn (minst 6 tegn).
  • Skriv inn ønsket passord to ganger (minst 8 tegn).
  • Klikk på Fortsett (grønn knapp).
  • Skriv inn engangspassord du nå har fått tilsendt på SMS.


Det gjøres nå en sjekk med navn, e-postadresse, kjønn og fødselsår. Dersom det er registrert en person som matcher disse opplysningene fra før i idrettens databaser, vil du få opp mulighet til å velge å knytte din nye bruker opp til denne personen, slik at din nye bruker får med seg eventuelle registrerte klubbmedlemskap og andre funksjoner, lisenser, kurs og kompetanse osv. Finner du deg selv flere ganger i listen (noe som kan forekomme dersom du for eksempel har vært aktiv i flere idretter, og klubbene har registrert hver sin person i sitt medlemsarkiv), kan du ta kontakt med idrettens support for å få slått sammen duplikatene, og samle all informasjon på en bruker.

Send en e-post til: solvar@svorka.net eller ring Solvår Halset på telefon 913 81 430 for å melde deg inn. Husk å skriv hvilket medlemskap du ønsker, og ved familiemedlemskap er det viktig å få med alle medlemskapet gjelder, med navn og fødselsår. Klubbens kto.nr. er: 4111 43 31560

Publisert | Oppdatert 01. mars 2020

Kalender

Se alle
TROLLHEIMEN RIDE OG KJØRELAG
Tlf: 95124914
Org.nr.: 993910627