Norwegian Horse Show, forside

20.-24. februar 2019 arrangeres Norges nye, største hestefestival gjennom historien i Lillestrøm. Norwgian Horse Festival arrangeres i ånden av den tildigere festivalen AEG, men satser nå større og bredere enn før. Norwegian Horse Festival er et enda større konsept, færre dager, men flere baner og imponerende fasiliteter.Trekkplaster i år er blant annet den kjente dressurrytteren Kyra Kyrklund, "hestehviskeren" Mony Roberts og ikke minst messeområdet som med sine 10 000 m2 kan huse over 100 utstillere fra nær og fjern. 

​NHF har også en Promotion Cup gående fram til 20. januar. Her kan ryttere fra alle klubber få ri under Norwegian Horse Festival. Jo flere kjøpte Daypass til festivalen innen 20. januar, jo større sjanse for at din klubb får ryttere med. Les mer her: http://www.hestefrelst.no/promotioncup/

Les mer i pressemeldingen fra Norwegian Horse Festival:  

20. – 24. februar 2019 arrangeres Norges største hestefestival gjennom historien i Lillestrøm. I fem dager kan du oppleve konkurranser av internasjonalt og nasjonalt format, show, shopping, seminarer, clinics, prisutdelinger, konserter og festligheter. 

- Alle som er glade i hest vil ha glede av å komme på Norwegian Horse Festival. Det er god sportslig deltakelse og høy showfaktor, sier arrangør Eirik Berentsen. 

En rekke grener og temaer blir representert i løpet av det fem dager lange arrangementet – og programmet er fylt opp fra tidlig morgen til sen kveld. Dyktige hestemennesker er invitert til å holde clinics for å dele sin kunnskap med publikum, og flere av Norges og Europas beste ryttere stiller til start i de nasjonale og internasjonale konkurransene. Det blir store messeområder, eget Horseland for de yngste, god matservering og best av alt: svært sentralt, på Norges Varemesse i Lillestrøm, kun 10 minutter med tog fra Oslo Lufthavn.

- Hvis du ønsker å være med på denne festen bør du sikre din billett allerede nå, sier Berentsen. Billettsystemet denne gangen er helt nytt, og fungerer på samme måte som de har det på store hestearrangementer i Sverige og Danmark. Du kjøper først en grunnbillett (daypass) som gir deg inngang til messeområdet, noen av klassene og spiseområdet. I tillegg kjøper du billett til de postene på programmet du ønsker å se.

- Det gir deg mulighet til å komme når det passer deg, og at du får med deg akkurat det du vil se, forklarer Berentsen.

Ønsker du å bestille din billett til Norwegian Horse Festival kan det være lurt å være tidlig ute! Det gjør at du kan sikre deg billett til god pris, og at du kan sikre deg plass i den sonen du ønsker å sitte i, hvis du ønsker å se på noe i Arena 1.

Les mer og bestill billetter her: 
www.hestefrelst.no
https://tikkio.com/tickets/6579-norwegian-horse-festial